Regenesis

Regenesis betekent “opnieuw geboren worden

Regenesis Therapie is een energetische methode, waarbij gewerkt wordt met ‘Blue Dot Energie’.  Deze energie bevindt zich in ons DNA en het is dezelfde blauwe energie (zichtbaar in de celkern) die ook door een foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. Dit werkt ongeveer nog 5 maanden, na de geboorte, door. Daarna gaat de energie ‘slapen’ in de vorm van ‘kleine blauwe stipjes’ binnen elke celkern.

Tijdens een Regenesis-behandeling wordt deze energie weer geactiveerd, waardoor cellen zich kunnen re-genereren naar hun oorspronkelijke perfectie.

Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen, balanceert het energiesysteem en bevordert zo de gezondheid. 

Hoe werkt het?

Na het activeren van de Blue Dot Energie breng ik d.m.v. een verscheidenheid aan lichte aanrakingstechnieken de energie over. 

Dit gebeurt op het autonome zenuwstelsel, vele verschillende zenuwknopen, organen of daar waar het lichaam het nodig heeft.

Het is onmogelijk om teveel energie te krijgen. Het lichaam aanvaardt slechts die correctie die nodig is om zijn balans te scheppen.

Veel problemen ontstaan vanuit een scheefstand van het skelet of Atlas. De scheefstand wordt vaak veroorzaakt door verkramping van de diepliggende houdingsspieren. Door hier energie naar toe te sturen (d.m.v. verschillende handposities) komt er ruimte en ontspanning voor correctie door het lichaam zelf. 

Met Regenesis Therapie is het mogelijk om op diep niveau te werken en zo ook onderliggende problematiek van emotionele aard, liefdevol, naar boven te brengen en te helen. Ook zijn er speciale traumapunten.

Regenesis Therapie werkt op lichaam en geest en is daarmee zeer effectief voor allerlei klachten van lichamelijke, emotionele en spirituele aard. 

Je kunt hierbij o.a. denken aan:

depressies, negatieven denkpatronen, gebrek aan zelfvertrouwen, verslavingsgedrag, angsten, nervositeit, dwangmatig of automatisch gedrag en blokkades.

Rugaandoeningen, scoliose, nek- en schouderpijnen, problemen aan bekken en heupen, hoofdpijnen, migraine, verkrampingen, whiplash, frozen schoulder en ondersteuning bij chemokuren.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Eerst vindt het uitlijnen van het lichaam plaats en indien nodig worden andere delen van het lichaam behandeld.

Let wel: Als een klacht zich jarenlang heeft opgebouwd is die niet in 1x op te lossen!

De behandeling vindt gekleed plaats, alleen de schoenen gaan uit.

Schermafbeelding 2019-04-03 om 17.16.00

Copyright © Praktijk Goud 2016 – 2019. All Rights Reserved. Designed by Hugo van Dieteren

Sluit Menu