Over mij

Marieke van Dieteren

Ik woon samen met mijn man en kinderen in Maarssen.

Jaren geleden, toen een gezinslid werd getroffen door een ernstige ziekte, hebben wij veel baat gehad bij energetische behandelingen. Hiervoor stonden wij open omdat wij tegen de grenzen aanliepen van de medische wetenschap en er heel veel fouten werden gemaakt. Door deze energetische behandelingen kwam ik meer en meer bij mijn intuïtie en ‘helder weten’ .

Ook ontdekte ik – uit het niets- mijn helende gave. Ik ben daarom Reiki Tera Mai gaan doen en Master geworden, ik heb diverse intuïtieve cursussen gevolgd en uiteindelijk de  opleiding tot MEE therapeut bij Centrum Puur in Oosterhout in 2016 afgerond. 

Tussendoor heb ik een jaaropleiding gedaan bij de Toverboom in Bilthoven: 

 “ kinderen een houvast geven d.m.v. tekenen en spiritualiteit “ en de opleiding tot Holistisch Kindertekendocent bij de Kolam in Zutphen omdat ik zag hoe helend tekenen kan zijn. In mijn vrije tijd schilder ik. Op dit moment volg ik de jaaropleiding tot Regenesis Healer.

 

Vanuit mijn ervaringen vind ik het fijn om anderen te mogen helpen en te ondersteunen. Ik werk vanuit de verbinding met mijn essentie in liefde, aandacht, respect en vertrouwen.

Schermafbeelding 2019-04-03 om 17.16.00

Copyright © Praktijk Goud 2016 – 2019. All Rights Reserved. Designed by Hugo van Dieteren

Sluit Menu